Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2020/2021 > Mascotte Anouck Aben

Mascotte Anouck Aben

Wedstrijd

Seizoen

 • 2010/2011

Woonplaats

 • Rijkevoort

Reactie Anouck Aben

 • Op dinsdagavond 22-02-2011 kwam papa op mijn slaapkamer om te kijken wat voor een kleding maar ik had. Ik sliep nog niet en had al snel in de gaten dat papa iemand van PSV aan de telefoon had. Het was iemand van de Supportersvereniging PSV waar papa al 25 jaar lid van is.

  Ronald Berkhof had gevraagd of dat ik mascotte wilde zijn bij de europa leaque wedstrijd PSV-Lille. Ik vond dit super, maar mn eerste reactie was wel: jammer dat Afellay weg is. Op die donderdagavond ging ik samen met mijn ouders naar het stadion. Ik werd in de Supporterswinkel ontvangen waarna ik een PSV tenue aan kreeg. Daarna mocht ik op de foto onder andere bij het grote PSV logo en in de persruimte. Hierna mocht ik wat gaan drinken in de bestuurskamer van de Supportersvereniging. Iedereen was daar heel aardig en vroeg ook wat ik voorspelde. Ik zei 2-1 voor PSV. Ik kreeg ook nog een sjaal en een handtekeningen boekje. Toen nam Ronald me mee naar de Phoxy club waar ik snel me om moest kleden in een tenue van Lille. Het veld mocht ik oplopen met Wilfred Bouma. Hierna bracht Ronald me terug naar de tribune waar wij de wedstrijd zouden bekijken.

  In de rust vertelden ze dat bij de Supportersvereniging nog steeds vertrouwen in mijn voorspelling hadden. Het kwam bijna uit, het werd zelfs 3-1 zodat ze een ronde verder mogen. Hierna gingen we samen naar het spelershome en ging daar op de foto met een aantal spelers en liet mijn shirt vol zetten met handtekeningen. Om 22.00 uur gingen we naar huis en had ik een fantastiche avond gehad.

  Ik wil hiervoor iedereen van de Supportersvereniging bedanken. Iedereen was super aardig.

  groetjes Anouck Aben

Mascotte Anouck Aben