Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2020/2021 > Mascotte JoŽl van de Groep

Mascotte JoŽl van de Groep

Wedstrijd

Seizoen

 • 2010/2011

Woonplaats

 • Bunschoten

Reactie JoŽl van de Groep

 • Ik ben JoŽl van de Groep en ik voetbal bij de mooiste amateurclub van Nederland: IJsselmeervogels. Door mijn vader was ook opgegeven om mascotte te zijn bij de mooiste club van de wereld: PSV.

  Mijn vader werd gebeld door de heer Ronald Berkhof dat ik mascotte mocht zijn bij PSV tegen Heracles. Geweldig vond ik dat. De hele dag ben ik zenuwachtig geweest of de wedstrijd wel door zou gaan, want het sneeuwde heel hard. Gelukkig werd het niet afgelast en dus gingen we naar Eindhoven. Mijn vader, mijn broer en ik gingen al om drie uur rijden vanwege de sneeuw en Eindhoven ligt toch ongeveer 125 kilometer van Bunschoten. We durfden met al die sneeuw op de weg geen risico te nemen om te laat te komen.

  Mooi op tijd kwam ik aan in het PSV stadion en daar werd ik opgevangen door de heer Ronald Berkhof. Na wat drinken kreeg ik het thuistenue van PSV. Ik was daarvoor aan het sparen maar nu mocht ik het al eerder aantrekken. GEWELDIG.

  Daarna kreeg ik allemaal mooie plekken te zien in het stadion; het interviewbord voor TV, de persruimte enzovoorts. Het maakte echt veel indruk. Toen de warming up meedoen met de reservespelers. Wat een geweldige ervaring om op het veld van PSV voor zoveel toeschouwers te mogen voetballen in een rondo met onder andere Koevermans, Amrabat, Berg. Ik kreeg heel vaak de bal. Die spelers zijn echt aardig voor je! Ook ben ik toen op de foto geweest met Berg.

  Aan het begin van de wedstrijd mocht ik aan de hand van Ola Toivonen het veld oplopen. Een geweldige ervaring!

  Toen de wedstrijd begon zat ik lekker op de tribune bij mijn vader en mijn broer. Ik had voorspeld dat het 4-1 zou worden. Het werd 5-2 voor PSV. Toivonen maakte er twee.

  In de rust en na de wedstrijd werd ik keurig opgevangen door de heer Ronald Berkhof en kreeg ik ook nog wat te drinken.

  Nadat de spelers klaar waren met de wedstrijd kwamen er nog een aantal naar het spelershome toe. Ik mocht daar handtekeningen verzamelen en met spelers op de foto. Zo sta ik op de foto met Reis en Lens, maar ook met mijn jeugdheld Cocu en mijn vaders jeugdheld Van der Kuylen.

  Het was in ťťn woord een geweldige ervaring om nooit te vergeten. Ik wil graag de supporters vereniging van PSV bedanken voor de geweldige avond die ik van ze heb gekregen. De heer Ronald Berkhof is heel aardig en zorgt er voor dat je een perfecte avond hebt.

  BEDANKT VOOR ALLES!!

Mascotte JoŽl van de Groep