Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Bram Schoenmakers

Mascotte Bram Schoenmakers

Wedstrijd

Seizoen

 • 2010/2011

Woonplaats

 • Hapert

Reactie Bram Schoenmakers

 • Mijn naam is Bram Schoenmakers en ik ben 8 jaar. Ik voetbal bij VV Hapert in de F.

  Op zondag 19 december 2010 is mijn droom uitgekomen. Ik mocht mascotte zijn van de Supportersvereniging bij de wedstrijd PSV – Roda JC Kerkrade! De wedstrijd begon pas om half 3, maar wij mochten al veel eerder naar het stadion komen. ’s Morgens hoopte ik dat de wedstrijd wel door zou gaan, want het sneeuwde. Gelukkig ging de wedstrijd door.......

  We werden welkom geheten door Ronald Berkhof van Supportersvereniging PSV. Ik kreeg een fantastische PSV-outfit aan en mocht mijn voetbalschoenen aandoen. We bezochten een gedeelte van het PSV stadion en ik mocht in de persruimte zelfs heel even op de stoel van Fred Rutten zitten.

  Ronald vertelde dat ik met de wisselspelers mocht inspelen. Dat was echt gaaf! Op het echte veld van PSV inspelen met Danny Koevermans, Otman Bakkal en Zakaria Labyad. Het ging heel goed en het was veel te snel voorbij.
  Aan de hand van Jonathan Reis mocht ik het veld oplopen bij de line up. Ik vond het heel erg dat hij later in de wedstrijd geblesseerd raakte. Ik hoop dat hij goed herstelt en we volgend seizoen weer van hem kunnen genieten.

  Ik mocht op de tribune de wedstrijd bekijken. Mijn voorspelde 2-0 kwam niet uit, maar ze wonnen wel met 3-1. Na de wedstrijd mocht ik nog handtekeningen vragen aan de spelers en op de foto in het spelershome. Ook hebben we de trainers Fred Rutten en Erik ten Hag nog gezien. Alleen jammer dat Ola Toivonen, mijn favoriet, niet gekomen was. Ik zou heel graag met hem op de foto willen.

  Ik dank Ronald en de Supportersvereniging voor deze geweldige middag!

Mascotte Bram Schoenmakers