Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Ilse Penninx

Mascotte Ilse Penninx

Wedstrijd

Seizoen

 • 2010/2011

Woonplaats

 • De Mortel

Reactie Ilse Penninx

 • Ik mocht de mascotte zijn bij de wedstrijd PSV-Glasgow Rangers. Dit was een heel leuk kado voor mijn verjaardag.
  We werden heel goed ontvangen door: Ronald Berkhof.
  Toen heb ik het PSV tenue aangedaan,of dit goed paste en dat was meteen goed. Toen heeft Ronald alvast een beetje uitgelegd wat er die avond ging gebeuren.

  Als eerste gingen we naar de pers kamer dat best wel spannend was. De perskamer zat helemaal vol met mensen van de pers. Daar mochten we foto`s maken en aan de perstafel zitten. Toen dat gebeurd was gingen we naar de fotograaf van de Supportersvereniging PSV. Die in de ontvangst ruimte foto`s van mij heeft gemaakt, voor de site van de Supportersvereniging.

  Van daaruit gingen we naar de bestuurskamer van de Supportersvereninging,waar we heel vriendelijk
  werden ontvangen,daar kregen we ook wat te drinken.

  Verder heeft Ronald uitgelegd wat er die avond verder ging gebeuren. Ook had Ronald een tas met kadootjes.

  Toen zijn we naar het veld gegaan waar onze zitplaatsen waren. Toen dat gebeurt was ging ik met Ronald naar
  de Phoxyclub,waar de andere kinderen waren. Van daaruit gingen we naar beneden waar de spelerstunnel is waar de spelers het veld opkomen. En ik mocht met Ola Toivonen het veld oplopen. (COOL)

  En toen begon de wedstrijd die ik met mijn zusje Lisanne en papa heb gekeken. Ik had 3-2 voorspeld maar helaas vielen er geen goals. Toen de wedstrijd was afgelopen gingen we naar de spelershome. Daar waar we handtekeningen kregen en foto`s mochten maken van de spelers. Dit duurde tot 10 uur.

  Toen kwamen er geen voetbal spelers meer binnen wat ik best een beetje jammer vond. Dit was het einde van de avond en gingen we met een zeer tevreden gevoel naar huis.

  Ronald heeft ons nog naar de uitgang gebracht dat we niet in het stadion zouden verdwalen,(ha ha). Het was een hele leuke en toffe avond en iedereen is heel erg vriendelijk
  Bedankt voor alles, ik heb ontzettend genoten dit nemen ze me niet meer af. Ook bedankt namens mijn zusje lisanne en mijn papa Jos.

  HARTELIJK BEDANKT ILSE

Mascotte Ilse Penninx