Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Kevin van der Kuylen

Mascotte Kevin van der Kuylen

Wedstrijd

Seizoen

  • 2010/2011

Reactie Kevin van der Kuylen

  • Hoi Ronald,

    Ik was mascotte bij de westrijd PSV - SC Heerenveen 2 - 2. Die dag was mijn droom uitgekomen. Toen ik me had gemeld ging mijn droom van start. Ik werd eerst in een kei gaaf PSV-tenue gestopt. Daarna werden er foto's van mij gemaakt. Toen zijn we naar de persruimte gegaan waar ik op de stoel van Fred Rutten mocht zitten en daar had mama een foto van mij gemaakt. Ook ben ik nog op de foto geweest waar de intervieuws worden gegeven voor de televisie.
    We hebben ook nog wat gedronken in de ontvangstruimte van de supportersvereniging waar ik uitleg kreeg wat er nog meer ging gebeuren. Ik kon niet wachten! Toen lieten ze mij zien waar we kwamen te zitten in het stadion. Daarna mocht ik mee de warming-up doen met de wissels en dat was gewoon kei gaaf om met de spelers op het veld in het stadion over te passen. Toen de spelers het veld op kwamen mocht ik mee lopen aan de hand van Manolev. Daarna handtekeningen verzamelen en op de foto met spelers.
    De wedstrijd was heel slecht en jammer dat PSV niet gewonnen had. Maar ik vond het wel een hele LEUKE dag. Dank je wel hiervoor.

    Groetjes Kevin vd Kuylen

Mascotte Kevin van der Kuylen