Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Cas van Dijk

Mascotte Cas van Dijk

Wedstrijd

Seizoen

 • 2010/2011

Woonplaats

 • Landhorst

Reactie Cas van Dijk

 • Hoi,

  Ik ben Cas van Dijk,10 jaar en woon in Landhorst. Ik voetbal bij Menos.

  Woensdagavond 14 juli kreeg mama een telefoontje van de supportersvereniging of ik zaterdag mascotte wilde zijn bij PSV tegen Ipswich Town. Ja wat denk je NATUURLIJK,GEWELDIG.

  Eindelijk was het dan zover,samen met papa en mama melden we ons in de supporterswinkel en kwam Ronald ons halen. Ik kreeg als 1ste mascotte van dit seizoen het nieuwe tenue aan PRACHTIG. Daarna mochten we gaan kijken op verschillende plekken in het stadion waar we veel fotoís hebben gemaakt. We kregen wat te drinken in de bestuurskamer waar Ronald verder uitleg gaf en ik mijn voetbalschoenen aan deed. Ook kreeg ik hele leuke cadeautjes.

  Toen het half 7 was gingen we naar het veld. Ik mocht samen met de reserve spelers een balletje trappen,o wat vond ik het spannend maar toen ik 1 voet op het veld zette waren de kriebels in mijn buik meteen over. Daarna ging ik naar de spelerstunnel om met de kinderen van de Phoxy Club mee te lopen in de line up. Orlando Engelaar gaf me een paar keer een schouderduwtje, ik dacht dat kan ik ook,was erg grappig om te doen. Ik mocht aan de hand van Stanislav Manolev het veld oplopen. Daarna ging ik met mijn ouders de wedstrijd bekijken. Wat extra leuk was, mijn 2 grote broers zaten ook in het stadion want die hadden al een kaartje gekocht dus ze hebben me goed kunnen zien op het veld.

  Ook in de rust en na afloop mochten we wat drinken in de bestuurskamer en na de wedstrijd gingen we naar het spelershome om de spelers te ontmoeten. Helaas wilden ze direct naar huis dus zijn we snel naar buiten gegaan om daar de spelers nog te zien en handtekeningen en fotoís te scoren.

  Ik heb een SUPERAVOND gehad en wil hierbij de supportersvereniging van PSV hartelijk bedanken en in het bijzonder Ronald Berkhof voor de goede begeleiding.

  Heel veel groetjes van

  Cas van Dijk en natuurlijk tot ziens bij PSV.

Mascotte Cas van Dijk