Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Tim van der Aalst

Mascotte Tim van der Aalst

Wedstrijd

Seizoen

 • 2010/2011

Woonplaats

 • Casteren

Reactie Tim van der Aalst

 • Hoi allemaal,

  ik ben Tim van der Aalst , 11 jaar uit Casteren en mocht de mascotte zijn bij de bekerwedstrijd PSV-Sparta. Ik voetbal zelf in een combinatie-team van 2 dorpen, nl. Netersel en Casteren (Wij zeggen dat dat NEC is. De N van Netersel en de C van Casteren).

  Op de wedstrijddag moest ik me melden bij de supporterswinkel, waar Ronald Berkhof ons opwachtte.
  Na een thuistenue aan getrokken te hebben nam hij ons mee naar verschillende plaatsen in het stadion. De bestuurskamer van de supportersvereniging, persruimte, spelershome, het grote psv logo, de muur met de trainers en nog veel meer.

  Ook moest ik een gokje wagen wat de uitslag werd, 3 – 0 , gokte ik. Toen werd het tijd voor de warming up, voor de spelers en ik mocht ook het veld op samen met de reservespelers, Toivonen, Engelaar, Berg, Nijland, Pieters en Rodriguez. Om samen met hen een spelletje balletje te trappen, en bij degene wie de bal 5x liet vallen tikte de andere spelers hem tegen zijn oor. Toivonen was de pineut en de andere lachtte en tikte tegen zijn oor, Tiovonen kwam naar mij toe en ik moest dan ook bij hem doen, ik zei “nee” maar van de andere spelers moest ik dat wel doen, en van Toivonen ook, dus heb ik dat maar gedaan.

  Ook heb ik meegelopen in de line up samen met Abita Hutchinson, En in de rust met de rustactiviteit meegedaan.

  Samen met papa en mijn zus heb ik de wedstrijd gekeken vanaf de tribune. PSV voetbalde niet zo best die dag maar winnen deden ze gelukkig wel(3–0). Na afloop zijn we met Ronald nog naar het spelershome geweest waar ik op de foto mocht met spelers en handtekeningen heb gekregen.

  Ik heb een super leuke dag gehad, bedankt hiervoor supportersvereniging en op naar de volgende bekerwedstrijd ook weer thuis maar dan tegen Spakenburg.

  Houdoe Tim
Mascotte Tim van der Aalst