Supportersvereniging PSV
Home > Seizoen 2019/2020 > Mascotte Tom Hoffmann
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Mascotte Tom Hoffmann

Wedstrijd

Seizoen

  • 2012/2013

Woonplaats

  • Cuijk

Reactie Tom Hoffmann

  • Vrijdagochtend hoorde ik dat ik zaterdagavond mascotte zou zijn bij PSV-RKC. Dat vond ik toch wel heel spannend, durfde het alleen maar tegen mijn beste vriendjes op school te vertellen. Het voetballen van mijn team (SIOL E2 uit Cuijk) was afgelast, dus ik had de hele zaterdag om mij voor te bereiden. Ik heb zelfs voor het eerst in mijn leven mijn voetbalschoenen speciaal hiervoor gepoetst, ze glommen helemaal. We waren al heel vroeg in het PSV-stadion en bij de supportersvereniging kreeg ik meteen het PSV-tenue om aan te trekken. Daarna mocht ik met Ronald van de supportersvereniging mee door al die grote gangen van het PSV-stadion; op de foto bij het bord van Eredivisie Live waar de spelers geïnterviewd worden, op de foto in de perskamer op de stoel van Dick Advocaat en op de foto bij al die herinneringen aan 100 jaar PSV die zo mooi verwerkt zijn op de muren. Toen de warming up begon mocht ik zelfs het veld op, mee overschieten met Derijck, Locadia en Memphis Depay, die mij ook nog tips gaf!
    Toen de spelers klaren waren met de warming-up mee de catacomben in en wachten tot ze weer naar buiten kwamen. Samen met Boy Waterman mocht ik tussen van Bommel en Strootman in naar buiten lopen, zwaaien naar vak OO waar opa en mama zaten, zwaaien naar vak UU waar vriendjes van school zaten.

    Na afloop van de wedstrijd mocht ik mee naar het spelershome, daar was het gezellig druk en kwamen ook veel spelers van wie ik een handtekening kreeg en met wie ik op de foto mocht: Waterman, Pieters, Bouma, Mertens, Zanka, Zoet (volgens jaar onze keeper?), Strootman, Willems en ik vergeet er nog wel een paar. Het was een geweldige avond, terug naar huis riep ik al dat dit de dag van mijn leven was, maar het was wel spannend af en toe. Toen ik de auto zat op weg terug naar Cuijk viel ik dan ook binnen 5 minuten in slaap, met al die leuke cadeaus die ik gekregen had strak in mijn handen. Supportersvereniging (en Ronald!) hartstikke bedankt hiervoor.

Mascotte Tom Hoffmann