Supportersvereniging PSV
Home > Seizoen 2020/2021 > Mascotte Michel Visser
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Mascotte Michel Visser

Wedstrijd

Seizoen

 • 2012/2013

Woonplaats

 • Woerden

Reactie Michel Visser

 • Zaterdagochtend bij het ontbijt had papa een grote verrassing voor me. Ik mocht zondag bij PSV - NAC wedstrijd mascotte zijn. Zondagochtend was ik erg vroeg wakker!

  Het was nog wel even zweten toen opa, papa en ik op weg naar Eindhoven ontdekten dat de A2 vanaf Vught tot Boxtel afgesloten was. Gelukkig waren we toch nog op tijd in Eindhoven.

  We moesten ons melden bij de supportersvereniging waar we werden ontvangen door Ronald Berkhof. Als eerste moest ik me omkleden en kreeg ik een heel PSV tenue aan. Daarna liepen we door het stadion en brachten we een bezoek aan de persruimte waar we een foto hebben gemaakt op de stoel van Dick Advocaat. Ook gingen we nog wat drinken in het de bestuursruimte van de supportersvereniging.

  Rond 14.00 uur mocht ik het veld op om met de wisselspelers in te gaan trappen. Met o.a. Wijnaldum, Ritzmaier, Matavz en Locadia aan het voetballen geweest. Locadia ging zelfs nog een praatje met me maken. Het was zo leuk dat Ronald me een paar keer moest roepen voordat ik door had dat ik van het veld af moest. In de spelerstunnel was het toen wachten op de spelers en mocht ik met Lens het veld oplopen Wat een lawaai toen de spelers zich voorstelden aan het publiek.

  We mochten de wedstrijd op de tribune volgen en PSV speelde heel goed. Misschien moet ik vaker mascotte zijn, want Lens scoorde 1x en bereidde 3 goals voor.

  Na de wedstrijd gingen we nog naar het spelershome waar we wat dronken en ik hoopte op veel spelers. Aan het einde van de middag had ik flink wat handtekeningen in mijn gekregen handtekeningenboekje en veel foto's met de spelers.

  Om half zes zijn we toen we vertrokken naar Woerden. Nog steeds in mijn PSV set. Het was een prachtige middag waar we nog vaak over zullen praten. Supportersvereniging, en met name Ronald, heel hartelijk bedankt voor de fantastische middag.

  Groetjes van Michel Visser (en papa en opa)

Mascotte Michel Visser