Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Seizoen 2019/2020 > Mascotte Tim Vervoort
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Mascotte Tim Vervoort

Wedstrijd

Seizoen

 • 2012/2013

Woonplaats

 • Sint Oedenrode

Reactie Tim Vervoort

 • Hallo PSV-supporters,
  4 oktober is een droom voor mij uitgekomen, ik was mascotte bij PSV Napoli.

  We kwamen om 19:45 bij het stadion aan, we werden daar welkom geheten door Ronald Berkhof. Ik kreeg een PSV-tenue aan en verder kreeg ik nog een aantal cadeaus.

  Daarna gingen we naar de perskamer. Die zat vol journalisten. Ik mocht op de stoel van Dick Advocaat zitten. We gingen daarna naar de bestuurskamer van de supportersvereniging. Onderweg daar naar toe kwamen we Jetro Willems tegen. Daar ben ik toen mee op de foto geweest. Toen hebben we wat gedronken en heb ik mijn voetbalschoenen aangedaan.

  Ik ging met Ronald mee naar de kinderen van Phoxy-club. We kregen nog wat instructies en daarna gingen we klaar staan om mee het veld op te lopen. Ik mocht met mijn favoriete speler meelopen, Ola Toivonen, dit was helemaal geweldig.

  We hebben een hele mooie wedstrijd gezien, het werd 3-0 voor PSV. Na de wedstrijd mocht ik mee naar het spelershome om handtekeningen te scoren. Ik ben daar nog met 10 spelers op de foto geweest en van die spelers heb ik ook een handtekening gehad. Het was inmiddels bijna middernacht dus gingen we weer naar huis. Bij de uitgang van het stadion kwam ik Dick Advocaat tegen, die heb ik nog even om een foto en een handtekening gevraagd.

  Het was een dag om nooit meer te vergeten. BEDANKT!

  O ja, voor mijn toetsen op vrijdag had ik toch nog een 7,5 en een 8 gehaald!

  Groetjes Tim


Mascotte Tim Vervoort