Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2020/2021 > Mascotte Romma Philips

Mascotte Romma Philips

Wedstrijd

Seizoen

 • 2012/2013

Woonplaats

 • Middelrode

Reactie Romma Philips

 • Hallo supportersvereniging van PSV en Hallo Ronald,

  Heel erg bedankt voor de supermooie avond die ik heb gehad op zaterdag 3 november. Het is echt de mooiste dag van mijn leven.

  Op donderdag kreeg ik van mijn papa te horen dat ik de mascotte van PSV mocht zijn bij de wedstrijd PSV-Heracles. Ik was echt super blij en vond het ook wel erg spannend.

  Toen het eindelijk zaterdag was ging ik samen met mijn papa en mama naar Eindhoven. We zouden om half acht in het kleine winkeltje moeten zijn... maar natuurlijk waren we veelste vroeg.

  We mochten mee naar de ontvangstruimte van de supportersvereniging achter de supporterswinkel. Ronald zat daar al op ons te wachten. We kregen wat te drinken en ik mocht voorspellen wat de uitslag van de wedstrijd zou zijn. Ik voorspelde 2-0, mijn naam werd ook op het bord geschreven. Toen mocht ik me omkleden en kreeg ik het mooiste voetbal tenue wat er bestaat aan. Ook kreeg ik van Ronald een handtekeningenboekje waar ik na de wedstrijd handtekeningen in kon verzamelen. Ronald nam ons mee voor een kleine rondleiding door het Philips stadion. In de perskamer mocht ik zelfs even op de stoel van Dick Advocaat zitten. Er was al wat pers aanwezig dus mijn papa vroeg of er iemand nog vragen had... En toen had ik dus een echte persconferentie!

  Daarna mochten we mee naar de bestuurskamer van de supportersvereniging, daar kregen we nog wat drinken en verklapte Ronald mij een geheimpje... Toen kon mijn dag helemaal niet meer kapot, ik was echt superblij!!!

  Na een tijdje mocht ik met Ronald mee lopen naar het veld.. toen kreeg ik wel heel veel zenuwenen in mijn buik. Ik mocht op het grote veld mee gaan trainen met Van Ooijen, Bouma en Locadia. Ik vond het reuze spannend maar het was echt heel erg leuk en helemaal niet zo eng. Dries Mertens gaf me nog een High Five toen hij langs liep! Toen alle spelers weer van het veld gingen mocht ik mee in de spelerstunnel gaan staan, omdat ik ook nog met de line-up mee mocht lopen. Ik mocht hand in hand het veld op lopen met Hutchison. Super stoer toch!?

  Daarna mocht ik de wedstrijd vanaf de tribune samen met mijn ouders mee kijken. Mijn ouders kreeg toen al allemaal berichtjes binnen van mensen die mij op TV hadden gezien!
  Het was een mooie wedstrijd, het werd 4-0 voor PSV.

  Na de wedstrijd mocht ik mee naar de spelers home, waar gelukkig nog heel veel spelers even langs kwamen. Ik heb super veel handtekeningen gekregen en mocht met iedereen nog op de foto. Bouma herkende me nog van de training, hij zei: Ken ik jou niet ergens van? Volgens mij hebben wij samen nog eens gevoetbald!?

  Inmiddels was het alweer 4 november geworden en gingen we dus maar eens naar huis! Ik heb die nacht heerlijk geslapen... het was echt een TOP dag! Heel erg bedankt voor alles!!!!

  Heel veel groetjes,

  Romma Philips

  O,ja mijn broertje mocht helaas deze dag niet mee omdat er maar drie kaartjes waren. Maar mijn broertje (niek philips) is ook superfan van PSV. Dus ik hoop echt voor hem dat hij dit ook een keer mee mag maken. Want hij was wel erg verdrietig.

Mascotte Romma Philips