Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Jarno Thijssen

Mascotte Jarno Thijssen

Wedstrijd

Seizoen

 • 2012/2013

Woonplaats

 • Sint Oedenrode

Reactie Jarno Thijssen

 • Eindelijk was het zo ver.....Ik moest me om 19.00 uur melden bij ingang 11. Daar stonden ze al op me te wachten.
  Ronald (de penningmeester van de supportersvereniging) gaf me een tenue en ik moest me omkleden.

  Toen ik daarmee klaar was, kregen we van Ronald uitleg over wat er allemaal ging gebeuren en een rondleiding door het Philips stadion. Ik was helemaal hyper....

  We gingen naar de perskamer en daar mocht ik op de stoel van Dick Advocaat zitten. Daarna liepen we langs de muur van honderd jaar PSV. Deze was op de eerste verdieping die helemaal verbouwd is. Hier staat van alles op, van het begin van PSV, kampioenschappen, enz. Ook foto’s van spelers en van “mister PSV” Willy van der Kuijlen.
  Toevallig kwamen we hem tegen en kreeg ik zijn handtekening en ben ik met hem op de foto geweest. Ik had er helemaal rode wangen van gekregen.

  Toen we de muur hadden gezien gingen we naar de bestuurskamer van de supportersvereniging. Daar hebben we wat gedronken. Nadat ik mijn drinken op had zijn we naar onze zitplaatsen gegaan, zodat we wisten waar we zaten tijdens de wedstrijd.

  Daarna mocht ik met de reserves van PSV een balletje trappen. Dat was kei spannend en ik was wel een beetje zenuwachtig. Gelukkig ging alles goed. Ik heb ook nog met Wilfred Bouma gepraat. Die kwam vroeger altijd bij mijn papa en mama in de bakkerij.

  Enkele spelers vroegen aan mij waar ik voetbalde en wat ik met mijn arm had gedaan, want die zit in het gips. Ik zei dat ik keeper ben bij R.K.S.V.Schijndel en dat ik met spelen op school mijn pols gebroken had.
  Toen moest ik naar binnen om me klaar te maken voor de line-up. Daar kwamen kinderen die ook mee mochten lopen met de spelers. We moesten allemaal in een rij staan en daarna kwamen de spelers van PSV en PEC Zwolle erbij staan. Ik mocht samen met mijn grote idool Jermain Lens het veld op lopen. We moesten in een lange rij voor de spelers gaan staan.
  Toen we van het veld af liepen, ving Ronald mij op en bracht mij naar papa. Ik ging langs papa zitten.
  Toen begon de wedstrijd. De 1ste helft was het 1-1. Met de rust gingen we naar de supporterskamer. Daar kreeg ik warme chocomelk. Dat was heerlijk, want het was buiten toch wel koud. Daarna gingen we weer terug naar onze plaatsen op de tribune om de 2de helft te kijken. Helaas verloor PSV met 1-3.

  Nadat we weer wat gedronken hadden, mocht ik mee naar het spelershome. Daar komen meestal enkele spelers en kun je handtekeningen vragen en foto’s maken. Ik had een shirt bij en een stift. Ik heb de handtekeningen van Waterman, Manolev, Lens, Matavz, Strootman, Wijnaldum en Willems. Het was erg spannend om de spelers te ontmoeten.
  Toen er geen spelers meer kwamen, hebben we afscheid genomen en zijn we naar huis gegaan.

  Het was een hele leuke ervaring en ben nog steeds dol enthousiast als ik er aan terug denk. Jammer dat ze hebben verloren, maar voor mij was dit het mooiste wat ik heb meegemaakt.

  Groetjes,
  Jarno Thijssen

Mascotte Jarno Thijssen