Supportersvereniging PSV
Home > Seizoen 2019/2020 > Mascotte Jeremy de Vrij
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Mascotte Jeremy de Vrij

Wedstrijd

Seizoen

 • 2012/2013

Woonplaats

 • Uitgeest

Reactie Jeremy de Vrij

 • Hallo,

  mijn naam is Jeremy de Vrij. Ik woon in Uitgeest vlak bij Alkmaar en niet zo ver van Amsterdam. Op school ben ik dan ook zowat de enige PSV fan. Iedereen is voor AZ of Ajax.
  Dat maakt mij niets uit, PSV is gewoon de beste !

  Donderdag 30 augustus mocht ik mascotte zijn bij de Europa league wedstrijd van PSV tegen FK Zeta. Samen met mijn broertje Daryll en met mijn vader gingen we naar Eindhoven. Daar werden we ontvangen door de penningmeester van de supportersvereniging. Ik mocht het nieuwe thuistenue aantrekken en daarna mocht ik in het stadion kijken, achter de perstafel zitten en werd er een mooie foto van mij gemaakt bij het grote PSV logo.

  Ik mocht aan de hand van Georgino Wijnaldum het veld oplopen. Daarna werd ik bij mijn broertje en vader gebracht die al te wachten zaten op de tribune.

  Ik had als eindstand 4-0 voor PSV voorspeld maar dat was het al bij de rust. Na de rust werden er gelukkig nog een aantal mooie doelpunten gemaakt en werd het dus 9-0. We hebben dus een hele leuke wedstrijd gezien.

  Na de wedstrijd mochten wij in het spelershome en heb ik van de spelers Mertens, Willems, Pieters, Narsingh en Strootman handtekeningen gekregen en heeft mijn vader foto’s gemaakt van mij en mijn broertje en de spelers.
  Niet alleen ik maar ook mijn broertje en mijn vader hebben een hele leuke avond gehad.

  Hartstikke bedankt PSV !!!!!

Mascotte Jeremy de Vrij