Supportersvereniging PSV
Home > Seizoen 2019/2020 > Mascotte Jilles van Ommeren
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Mascotte Jilles van Ommeren

Wedstrijd

Seizoen

 • 2012/2013

Woonplaats

 • Bennekom

Reactie Jilles van Ommeren

 • Beste Ronald,

  Vorige week dinsdag kreeg mijn vader een mailtje van Ronald of ik mascotte wilde zijn bij de wedstrijd PSV - FC Utrecht. Nou daar hoefde ik natuurlijk geen seconde over na te denken.

  Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover en wist ik eigenlijk niet wat me overkwam. We werden super gastvrij ontvangen!! Mijn ouders en mijn broers mochten ook mee komen en we zijn op de gekste plekken in het stadion geweest, ook in de perszaal waar we op de stoel van Dick Advocaat mochten zitten.

  Toen zijn we naar de vergaderruimte van de supportersvereniging gegaan en daar kregen we uitleg hoe of wat en ook allemaal te drinken daar was het erg gezellig en iedereen was erg aardig!!!!
  Toen gingen we naar het veld en daar mocht ik op het veld inschieten met de spelers Zanka, Depay, Matavz, Engelaar, dit vond ik echt helemaal te gek!!

  Daarna gingen ik samen met Kevin Strootman in de Line Up het veld op toen was het stadion helemaal vol en was een super gaaf gezicht.

  In de pauze mochten we op het doel van Phoxy schieten. En als laatste de ereronde om het veld, dat was ook erg vet!!!!!

  Na de wedstrijd hebben we weer verzameld in de vergaderruimte van de supportersvereniging en toen gingen we naar het spelershome waar we op de foto zijn gegaan met Wijnaldum, Waterman, Lens, Zanka, Willems en Strootman.
  Dit was een avond die super vet was geslaagd was en dan ook nog met zon klapper van een wedstrijd.

  Alle lof en eer aan Ronald Berkhof van de PSV supportersvereniging die ons uitgenodigd, ontvangen en super begeleid heeft.

  Groeten van Jilles van Ommeren

Mascotte Jilles van Ommeren