Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Theo van Eeuwijk

Mascotte Theo van Eeuwijk

Wedstrijd

Seizoen

 • 2012/2013

Woonplaats

 • Woerden

Reactie Theo van Eeuwijk

 • Hoi PSV supporters,

  Gisteren was de leukste dag ooit.Ik was namelijk mascotte van PSV – AZ. Aller eerst kreeg ik een heel mooi setje aan van PSV.

  Daarna gingen we naar de perskamer. Hier mocht ik op de stoel van Dick Advocaat zitten. Na een rondleiding door het stadion kreeg ik wat te drinken in de kamer van de supportersvereniging. Hier heb ik ook mijn voetbalschoenen aan gedaan.

  Na dat we onze plekken hadden gekregen voor tijdens de wedstrijd, mocht ik het veld op om mee in te spelen met de spelers. Ik mocht inspelen met Wijnaldum, Narsingh en Van Ooijen.

  Toen de spelers weer naar de kleedkamer gingen, werd ik samen met andere kinderen opgesteld om met een speler mee het veld op te lopen. En ik mocht lopen met ……… Toivonen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  De wedstrijd was heel spannend. Er was al snel een rode kaart voor AZ. In de rust stond het 1-1. In de pauze mocht ik weer het veld op voor de shoot-out. Na de tweede helft mocht ik mee naar het spelershome. Ik kreeg handtekeningen van Bert van Marwijk, Phillip Cocu, Mark van Bommel, Dries Mertens, Kevin Strootman, Georginio Wijnaldum, Memphis Depay, Luciano Narsingh, Jetro Willems, Boy Waterman, Marcelo Antônio, Marcel Ritzmaier.

  Het was echt een super dag want PSV – AZ werd 5–1 !!!!!!!!

  Iedereen heel erg bedankt voor deze dag!

  Theo van Eeuwijk

Mascotte Theo van Eeuwijk