Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2022/2023 > Mascotte Sam van Seccelen

Mascotte Sam van Seccelen

Wedstrijd

Seizoen

 • 2012/2013

Woonplaats

 • Roermond

Reactie Sam van Seccelen

 • Ik was op vakantie toen mijn vader werd gebeld lag ik al in bed. Om mascotte te zijn bij PSV-Willem II. Dus moest ik de volgende dag naar huis.

  Zaterdag was de grote dag.Ik was mascotte van PSV. Om 17.30 vertrok ik naar het Philips Stadion. Naar de supporterswinkel en naar Ronald. Toen mocht ik een PSV-tenue aan. Daarna mocht ik de stand gokken (3-1 dus bijna goed). En daarna kreeg ik een rondleiding door het stadion dat was leuk.

  Toen ging ik naar de bestuurskamer van de supportersvereniging. En dan was het zo ver ik mocht met de spelers van PSV intrappen, met Willems, Locadia,v. Ooijen en dat was vet! En daarna moest ik weer met Ronald mee. Om met een speler mee het veld op te lopen en dat was
  Wijnaldum, dat vond ik vet. En toen moest ik van het veld af en ging ik naar mijn plaats toe. In de eerste helft stond het 0-2.

  In de rust was er een activiteit. Penalty schieten en ik schoot net mis (en dat was best leuk). En daarna moest ik een rondje om het veld rennen.

  En dan begon de wedstrijd weer het werd eerst 1-2 en toen
  2-2 en uiteindelijk werd het 3-2 en was de wedstrijd voorbij. En ging ik naar het spelershome om handtekeningen te scoren. Hierna ging ik naar huis, nog even door de McDrive met mijn ouders en toen naar bed. Ronald en supportersvereniging PSV bedankt!!!

Mascotte Sam van Seccelen