Supportersvereniging PSV
Home > Seizoen 2019/2020 > Mascotte Jasper van den Barselaar
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Mascotte Jasper van den Barselaar

Wedstrijd

Seizoen

 • 2012/2013

Woonplaats

 • Hilversum

Reactie Jasper van den Barselaar

 • Donderdag voor de wedstrijd werd papa gebeld door een meneer van PSV. Die zei dat ik de mascotte mocht zijn bij de wedstrijd PSV – Roda JC op zaterdag.
  Ik was superblij en kon niet wachten tot ik er heen ging. Toen we er waren ging ik eerst het tenue passen en het paste gelijk.
  Daarna heeft de meneer van de supportersvereniging het stadion laten zien, dat was supergaaf. Daarna gingen we naar de bestuurskamer en daar kregen we wat te drinken en hebben we de opstelling gezien. Een half uur voor de wedstrijd gingen we naar het veld en mocht ik met Wijnaldum, Manolev en Depay meedoen met de warming up.
  Dat vond ik super leuk maar ook heel spannend.Na de warming up heb ik gewacht op de andere kinderen die ook mee het veld op mochten lopen.
  We gingen netjes op een rij staan van klein naar groot en ik liep samen met Jetro Willems.

  De wedstrijd was super leuk en PSV speelde goed en won met 5-0. Na de wedstrijd mocht ik naar het spelershome en daar wachtte ik op de spelers voor handtekeningen en foto’s. Ik ben met een heleboel spelers op de foto gegaan en het leukste was dat ik met Dries Mertens op de foto kon.
  Het was een superdag, heel erg bedankt dat ik de mascotte mocht zijn.

  Hopelijk wint PSV de rest van de wedstrijden ook zodat we lekker kampioen worden.

  Groetjes Jasper

Mascotte Jasper van den Barselaar