Supportersvereniging PSV
Een echte FAN is LID!
Home > Seizoen 2019/2020 > Mascotte Stefan Prins
Een echte FAN is LID!

Nog geen lid?
Meld je nu dan aan!

Mascotte Stefan Prins

Wedstrijd

Seizoen

 • 2012/2013

Woonplaats

 • Beilen

Reactie Stefan Prins

 • Hallo,

  ik ben Stefan Prins en ik ben 10 jaar.

  Toen ik op 1 november thuis kwam van de voetbaltraining ging de telefoon, het was Ronald Berkhof. Hij zei dat ik op zondag 11 november mascotte van PSV was.
  Nou je snapt het wel ik sprong een gat in de lucht want dit was een droom die uit kwam. Ik zei dat ik dit wel heel graag wou.

  Ik ben die zondag al op tijd met mijn ouders naar Eindhoven gegaan want ik wou niet te laat komen (ik was best wel zenuwachtig). Rond 15.15 uur hebben wij ons gemeld in de Supporterswinkel van PSV en daar was Ronald ook. Hij heeft ons toen mee genomen, ik kreeg toen het PSV tenue en dat kon ik aandoen. Daarna gingen we naar boven, onderweg hebben we even een foto gemaakt in de perskamer, hier mocht ik op de stoel van Dick Advocaat zitten. Ook zijn we nog even in de spelershome geweest. Daarna gingen we naar de bestuurskamer van de Supportersvereniging PSV, hier hebben we wat gedronken ook heeft Ronald hier verteld wat ik verder nog ging doen.

  Rond 16.00 uur gingen we naar het veld waar ik met de reservespelers mocht voetballen. Dit vond ik super gaaf. Ook mocht ik mee in de line-up samen met Kevin Strootman. Vervolgens bracht Ronald mij terug naar de tribune en heb ik samen met mijn ouders de wedstrijd gekeken en PSV heeft gewonnen met 5-1 van Heerenveen.

  Na de wedstrijd heeft Ronald ons mee genomen naar het spelershome, hier hebben we gewacht totdat de spelers kwamen.Ik mocht met ze op de foto en heb handtekeningen van ze gekregen. Al met al heb ik een super dag gehad. Daarom wil ik ook graag Ronald, de spelers van PSV en alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt bedanken voor deze super gave dag.

  Groeten van Stefan Prins
Mascotte Stefan Prins