Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Quinten van Stijn

Mascotte Quinten van Stijn

Wedstrijd

Seizoen

 • 2011/2012

Woonplaats

 • Uithoorn

Reactie Quinten van Stijn

 • DE LEUKSTE DAG VAN MIJN LEVEN

  Het was een grote verrassing toen ik hoorde dat ik mascotte mocht zijn bij de wedstrijd PSV-Roda JC. Ik sprong een gat in de lucht.

  Zaterdagmiddag gingen we naar het kleine PSV-winkeltje. Daar werd ik ontvangen door Ronald van de supportersvereniging. Ik mocht een voetbaltenue aandoen. Daarna kreeg ik een rondleiding achter de schermen. In de perskamer mocht ik op de plek van de coach zitten. Toen kregen we wat te drinken in de bestuurskamer van de supportersvereniging. We gingen daarna naar het veld. Ik ging met Dries Mertens op de foto. Daarna ging ik overspelen met Bouma, Ojo en Labyad. Ze waren heel aardig en ik was niet meer zenuwachtig. Daarna werd ik teruggeroepen om in de spelerstunnel te gaan staan. Ik liep met Manolev het veld op.

  We gingen daarna de wedstrijd kijken. Het werd veel juichen want het werd 7-1 voor PSV. Na de wedstrijd ging ik naar het spelershome om handtekeningen te vragen. Ik kreeg er wel elf op mijn bal. Ook mocht ik met de spelers op de foto. Dit was de leukste dag van mijn leven.

  Quinten van Stijn

Mascotte Quinten van Stijn