Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Roel Kappen

Mascotte Roel Kappen

Wedstrijd

Seizoen

 • 2011/2012

Woonplaats

 • Schijndel

Reactie Roel Kappen

 • Wat een verassing, maandagavond kreeg papa een telefoontje van Ronald Berkhof van de supportersvereniging. Of ik mascotte wilde zijn bij de wedstrijd om de KNVB Beker, PSV – FC Lisse. Daar hoefde ik niet lang over na te denken!

  Woensdagavond was het dan zover. Wij, papa, mama en ik, werden hartelijk ontvangen door Ronald en medewerkers van de supportersvereniging.De eerste vraag was “wat wordt de uitslag”, 8-0 had ik voorspeld, dat is het jammer genoeg niet geworden.

  Ik kreeg een PSV tenue aan en was er helemaal klaar voor. Eerst kreeg ik nog een rondleiding door het stadion en in de persruimte mocht ik zelfs op de stoel van Fred Rutten zitten. Daarna kregen we nog koffie en frisdrank in de bestuurskamer van de supportersvereniging. Iedereen maakte een gezellig praatje met mij en mijn ouders. Ook kreeg ik nog een tas vol met spulletjes van de “12e man”.

  Toen kwam het moment waar ik wel het meeste naar uitkeek, het inspelen op het veld met de reservespelers, dat waren niet de minste, omdat zij rust kregen van de trainer: Dries Mertens, Wilfred Bouma, Zakaria Labyad, Tim Matavz en de jeugdspelers Marcel Ritzmaier en Imad Najah.
  Dat is toch wel heel leuk en spannend om op dat grote veld, met zoveel toeschouwers, te staan.
  Daarna mocht ik met Jeremain Lens het veld oplopen.
  In de rust mochten alle kinderen die in de line-up hadden meegelopen een penalty nemen op Phoxy en een “ere”ronde rond het veld maken.

  Na de wedstrijd waren wij nog uitgenodigd om in het spelershome te komen voor foto’s en handtekeningen van de spelers. Daar kwamen een aantal spelers: Dries Mertens, Khalid Sinouh, Timothy Derijck, Jetro Willems, Funso Ojo, Marcel Ritzmaier, Jurgen Locadia, trainer Fred Rutten en zelfs de topscoorder aller tijden Willy van der Kuijlen. En natuurlijk Ronald niet vergeten, ook van hem heb ik een foto en handtekening. Hierna zat de avond er toch echt op.

  Het is een geweldige avond geweest die ik (en mijn ouders) zeker niet hadden willen missen en wij willen Ronald en de supportersvereniging nogmaals heel hartelijk bedanken hiervoor.

  Roel Kappen

Mascotte Roel Kappen