Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Jens van den Dries

Mascotte Jens van den Dries

Wedstrijd

Seizoen

 • 2011/2012

Woonplaats

 • Heinkenszand

Reactie Jens van den Dries

 • Een telefoontje uit het Brabantse land naar Zeeland. Dat komt wel vaker voor bij ons thuis maar dan niet van de PSV supportersvereniging. Mascotte gezocht voor de wedstrijd PSV-AZ. Wat een grote verrassing.

  Als ik erover nadacht werd ik wel even zenuwachtig. Wat moet ik doen? Zou het allemaal lukken? Hoe verloopt het allemaal? Dankzij de ontvangst van Ronald voelde ik mij al snel op mijn gemak. Ik kreeg een prachtig tenue aan en na het omkleden een rondleiding door het stadion.

  Het leukste vond ik het warmlopen met de spelers. Ik kreeg veel de bal toegespeeld en ik zag mijzelf nog op de grote videoschermen van het stadion. Na het warmlopen terug de spelerstunnel in om op te stellen voor de line-up. Hand in hand met Hutchinson het veld op. Ik zou het zo weer een keer doen. Dat was wel wat anders dan pupil van de week bij Heinkenszand.

  Daarna een hele spannende wedstrijd. Mijn voorspelling van 3-0 kwam niet uit. Maar toen in de laatste seconden PSV 3-2 maakte ontplofte het stadion. Wat een feest! Had ik toch geluk gebracht als mascotte. Na de wedstrijd naar het spelershome. Het duurde even voordat de eerste spelers kwamen maar de spelers bleven allemaal even staan voor een handtekening en een foto. Daarna met de auto weer terug naar Zeeland. We waren Eindhoven nog maar net uit toen ik in slaap ben gevallen. Net voordat we thuis waren werd ik wakker. Had ik gedroomd? Nee, dankzij Ronald en de PSV supportersvereniging heb ik een geweldige dag beleefd. Eťn om nooit meer te vergeten!

  Groeten mascotte Jens.

Mascotte Jens van den Dries