Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Tim de Laat

Mascotte Tim de Laat

Wedstrijd

Seizoen

 • 2011/2012

Woonplaats

 • Nuenen

Reactie Tim de Laat

 • Hoi Ronald,

  Op woensdag 1 februari kreeg ik van mijn vader te horen dat ik was uitgenodigd om mascotte te mogen zijn bij de bekerwedstrijd PSV-NEC. Hier had ik al heel lang op gehoopt en nu was het donderdagavond 2 februari zover.

  Ik vond het best allemaal wel spannend. Mijn vader had nog snel vrij kunnen regelen van zijn werk en we hadden buurjongen Joey ook meegevraagd.

  Bij het stadion werden we door Ronald ontvangen en die had mij uitgelegd wat er allemaal te wachten stond vanavond. Hij had voor mij ook het thuistenue bij wat ik aanmocht doen om mee het veld op te lopen met de spelers.

  Na een korte rondleiding in het stadion en een bezoek aan de perskamer zijn we naar de afdeling gegaan van de Supportersvereniging.

  Toen was het tijd om naar het veld te gaan. Ik mocht daar mee warm trappen met enkele reserve spelers. Daarna zijn we naar de Phoxy club gegaan waar we ons moesten verzamelen om samen met de spelers het veld op te mogen gaan. Het was wel -10 graden en dus heel koud.

  Nadat ik op het veld was geweest met alle spelers kregen we 3 kaarten voor de ere-tribune en gingen we de wedstrijd kijken. Het werd 3-2 voor PSV, ik had 3-0 voorspeld dus bijna goed.

  Na de wedstrijd zijn we nog naar het spelershome geweest om handtekeningen te vragen. Er waren dit keer niet zoveel spelers omdat de wedstrijd zo laat was afgelopen. Dit vond ik wel heel jammer. Dan ga ik de rest van de handtekeningen maar halen op De Herdgang.

  Ik heb een hele leuke en koude avond gehad en daarom wil ik de Supportersvereniging PSV en vooral Ronald heel erg bedanken dat ik dit heb mogen doen.

  Groeten Tim de Laat

Mascotte Tim de Laat