Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Tom van Roode

Mascotte Tom van Roode

Wedstrijd

Seizoen

 • 2011/2012

Woonplaats

 • Hapert

Reactie Tom van Roode

 • Zaterdagavond gingen we naar PSV. Daar werd ik ontvangen door Ronald van de Supportersvereniging. Ik hoorde toen dat ik mascotte was. Dat was voor mij een hele grote verrassing maar wel een leuke. Ik mocht een voetbaltenue aandoen. Daarna kreeg ik een rondleiding achter de schermen. In de perskamer mocht ik op de plek van de coach zitten. Tot dat de spelers van PSV gingen warmlopen heb ik in de bestuurskamer van de Supportersvereniging wat gedronken.

  We gingen daarna naar het veld. Daarna ging ik overspelen met Vennegoor of Hesselink, Engelaar en Ritzmaier. Ze waren heel aardig en ik was heel erg zenuwachtig. Daarna werd ik teruggeroepen om in de spelerstunnel te gaan staan. Ik liep met Labyad het veld op.

  We gingen daarna de wedstrijd kijken.We hebben niet veel hoeven juichen want het werd helaas maar 1 - 0 voor PSV. Na de wedstrijd ging ik naar het spelershome om handtekeningen te vragen. Ik had er wel elf in mijn boekje. Ook mocht ik met de spelers op de foto. Dit was de leukste dag van mijn leven. Ik wil de Supportersvereniging bedanken voor deze leuke avond. Ook namens mijn ouders.

  Met vriendelijke groet,

  Tom van Roode

Mascotte Tom van Roode