Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Gijs van den Eertwegh

Mascotte Gijs van den Eertwegh

Wedstrijd

Seizoen

 • 2011/2012

Woonplaats

 • Nijnsel

Reactie Gijs van den Eertwegh

 • Vandaag mocht ik mascotte zijn voor de wedstrijd PSV –Heerenveen. Na roerige weken bij PSV werd het wel weer tijd voor een feestje en dat werd het deze dag zeker!

  Rond 13.15 meldde ik mij samen met mijn broertje Luuk en mama bij de supportersvereniging. Ik werd daar in het mooiste tenue van Nederland gehesen. Daarna gingen we naar de persruimte waar ik op de plaats mocht gaan zitten van de nieuwe coach van PSV Phillip Cocu.

  Vervolgens werden we naar het veld gebracht en ik mocht met de wisselspelers in gaan trappen. Later bleek nog dat ik dat uitstekend had gedaan, want bij de wisselspelers zaten ook Orlando Engelaar en Mephis Depay die later in de wedstrijd nog een goaltje meepakte. Ook mocht ik samen met Dries Mertens het veld oplopen en dat bracht ook geluk want ook hij scoorde 2 keer.

  We mochten de wedstrijd op de tribune volgen en het werd 1 groot feest. In de rust mocht ik nog even met de Phoxy club mee doen. We genoten volop van alles.

  Na de wedstrijd werden we nog gastvrij ontvangen in het spelershome. En we hadden heel veel geluk, want heel veel spelers kwamen naar het spelershome dus konden we heel veel handtekeningen verzamelen en met heel veel spelers op de foto. Ook de hele nieuwe staf konden we zo mooi fotograferen. Mama had ook nog een leuke foto gescoord, want zelf Guus Meeuwis was in het spelershome.

  Het was gewoon een hele prachtige middag die we nooit maar dan ook nooit meer zullen vergeten. Ronald Berkhof en supportersvereniging heel hartelijk bedankt voor de fantastische middag. Het heeft ons allen heel veel goed gedaan. En we zien elkaar vast wel weer bij de bekerfinale, want wij gaan mee!!

  BEDANKT!

  Heel veel groetjes Gijs

  En ook van Luuk en Mama

Mascotte Gijs van den Eertwegh