Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Tamara van Gaal

Mascotte Tamara van Gaal

Wedstrijd

Seizoen

 • 2011/2012

Woonplaats

 • Sint Anthonis

Reactie Tamara van Gaal

 • Op 19 februari kreeg ik een mail of ik graag de mascotte van PSV wou zijn tijdens de wedstrijd PSV – Trabzonspor. Natuurlijk wou ik dat wel want ik had al gehoord van mijn grote zus Lizzy. Dat het heel leuk was want zij was ook al mascotte geweest tijdens de wedstrijd PSV – HSV.

  Eerst moest er nog carnaval gevierd worden en toen was het eindelijk donderdag op naar Eindhoven naar PSV samen met mijn vader en mijn zus Lizzy. Aangekomen in Eindhoven zijn we meteen door gelopen naar de supporterswinkel en daar werden we ontvangen ze zeiden he he eindelijk weer eens een meisje dat mascotte is.

  We gingen naar binnen waar Ronald Berkhof klaar stond om mij te verwelkomen. Daar kreeg ik het tenue van PSV dat ik gauw ging aantrekken. We kregen een rondleiding door het stadion wat kei gaaf was we hebben foto's gemaakt en we zijn ook nog in de perszaal geweest waar ik op de stoel van Rutten ging zitten. Normaal praat ik heel veel maar nu met deze rond leiding was ik toch behoorlijk stil boven aan gekomen Bij de kamer van de supportersvereniging waar ik nog van alles kreeg van Ronald.

  Mooi was dat mensen vroegen aan mij hoe dat ik heette en toen ik zij dat ik Tamara van Gaal heette, moesten ze wel lachen hé van gaal is al binnen zeiden ze toen. Toen moest ik naar de Phoxy club om met de andere kinderen in de line up gaan te lopen. Ik moest een ander tenue aan en mocht daarna met Toivonen met het veld op lopen dat was heel leuk.

  we hebben de wedstrijd gekeken op de tribune die was ook wel leuk we wonnen met 4-1 wat ook indruk maakte was dat vuurwerk van die turken en die vuurwerk bommen wat ging dat hard. ik schrok er wel van mijn vader zij hoort er allemaal bij.

  Na de wedstrijd gingen we naar het spelershome waar ik op de foto ging met haast alle spelers was kei leuk ik kreeg van Marcel Brands ook nog de batch van de europa league. Helaas kwam Ola Toivonen niet opdagen, vraag wel een keer op de herdgang een foto en handtekening.

  Na dit alles kwam er een einde aan deze mooie indrukwekkende avond. Ik wil Ronald Berkhof en iedereen van de Supportersvereniging en PSV bedanken voor deze mooie avond bij PSV en Ronald ik zie je vast nog wel een keer met ons pap bij PSV hou doe en bedankt.

  En nog bedankt voor alles wat ik gekregen heb.

  Met vriendelijke groeten , Tamara van Gaal, Sint Anthonis

Mascotte Tamara van Gaal