Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Anne Hermans

Mascotte Anne Hermans

Wedstrijd

Seizoen

 • 2011/2012

Woonplaats

 • Rijkevoort

Reactie Anne Hermans

 • Mijn vader kreeg dinsdagavond een mail of ik op donderdagavond mascotte wou zijn bij de wedstrijd PSV-Rapid Boekarest. Dit was de laatste wedstrijd in de poule fase van de Europa League. Na wat regelwerk van mijn vader kon ik donderdagmiddag met mijn vader en opa vertrekken richting Eindhoven.

  Bij aankomst werden we ontvangen door Ronald Berkhof, bij de supporterswinkel. Als eerste ging ik mij omkleden in het PSV tenue. Dit was een compleet tenue met shirt, broek en sokken. Ik mocht ook een voorspelling doen wat de uitslag werd. Ik voorspelde 3-1. Hierna kregen we en rondleiding door een gedeelte van het stadion. We hebben onderweg fotoís gemaakt bij het logo van de Europa League en van diverse trofeeŽn. Bij het logo van PSV werd door de fotograaf van PSV ook nog een mooie foto gemaakt. We zijn hierna richting de kamer gegaan, waar de persconferentie gehouden word, ook hier weer wat fotoís gemaakt. Daarna richting de bestuurskamer van de supportsvereniging. Hier hebben we wat lekkers en tevens drinken gekregen.

  Ik ben hierna met Ronald naar de Phoxyclub gelopen om samen met de andere kinderen om te kleden. We gingen hierna richting de spelerstunnel om met de spelers het veld op te lopen. Ik mocht met Tim Matavz het veld oplopen. Hierna werd ik terug gebracht naar de hoofdtribune om de wedstrijd te bekijken. Mijn voorspelling kwam bijna uit, het werd 2-1 voor PSV. Na de wedstrijd zijn we naar het spelershome gegaan om handtekeningen van spelers te halen. Ik heb de handtekeningen op mijn PSV shirt laten zetten. Er waren veel spelers aanwezig en iedereen was erg vriendelijk om een handtekening te geven en om een foto samen met mij te maken.

  Ik wil graag, ook namens mij vader en mijn opa iedereen bedanken voor een onvergetelijke en eenmalige avond.

  Verder een speciaal dank voor Ronald Berkhof, die mij die hele avond begeleid heeft en voor mij gezorgd heeft. Het was echt geweldig om dit mee te maken.

  Groetjes Anne

Mascotte Anne Hermans