Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Bjorn Veltman

Mascotte Bjorn Veltman

Wedstrijd

Seizoen

 • 2011/2012

Woonplaats

 • Balkbrug

Reactie Bjorn Veltman

 • Beste Ronald,

  4 Maart 2012 was ik mascotte bij de wedstrijd tegen FC Twente. Dat was me het dagje wel zeg. Om 12.00 uur zijn wij vanuit Balkbrug vertrokken samen met mijn vader, moeder, grote zus Sanne, opa en twee omaís in de auto richting Eindhoven. Reuze gezellig met zín zevenen een dagje voetbal kijken. Bij het stadion aangekomen kwam net de bus van FC Twente aanrijden en hebben we even gewacht tot de spelers uit de bus stapten en naar binnen liepen.

  Ik werd al een beetje zenuwachtig zeker toen we de supporterswinkel in kwamen en ons melden bij Ronald. Daar hoorde ik dat Kevin Strootman ziek was. (shit dacht ik)
  In een kamertje achter de winkel kreeg ik het tenue van PSV aan. Daar vroegen ze al aan mij wat de uitslag zou worden en ik zij 3-3. Daar keken ze wel wat raar van op maar wat je gevoel zegt moet je te zeggen, toch!.

  Vervolgens kreeg ik een rondleiding en mocht ik zelfs op de stoel van Fred Rutten zitten dat vonden mijn vader en moeder erg leuk, zij waren heel erg trots.

  Toen kwamen we bij de supporters verenigingskamer waar we wat drinken kregen en vertelde Ronald wat de bedoeling was deze middag.

  Ik mocht mijn voetbalschoenen aantrekken en gingen we naar het voetbalveld. Hier mocht ik met de wisselspelers overtikken en de bal hoog houden dat vond ik echt heel erg leuk. Samen voetballen met Erik Pieters en Jan Vennegoor of Hesselink en Jeremain Lens, jammer dat hij later met een ander ging voetballen. Bedankt jongens.

  Voor de wedstrijd mocht ik samen met Hutchinson aan de hand het veld op lopen dat was echt vet cool. Zwaaien voor de camera en hopen dat je maar op TV komt.( en dat is me gelukt)

  En toen de wedstrijd!
  Voor we het wisten stonden we achter en zag ik alleen dat bij FC Twente alles lukte en bij PSV alles maar mis ging wat ook maar mis kan gaan. Een wedstrijd die je niet gauw weer vergeet. Niet alleen omdat ik mascotte was maar ook het grote verlies. Eindstand 2-6.

  Na de wedstrijd kreeg ik nog wat te drinken en mocht ik aan de spelers handtekeningen vragen en met ze op de foto ik had best veel handtekeningen. Ondanks het verlies kwamen er toch wel spelers in de spelershome en heb ik een super dag gehad.

  Ronald bedankt ik vond het vet cool.

  Groetjes van Bjorn Veltman
  Balkbrug Overijssel

Mascotte Bjorn Veltman