Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Thorben van Berkel

Mascotte Thorben van Berkel

Wedstrijd

Seizoen

 • 2011/2012

Woonplaats

 • Uden

Reactie Thorben van Berkel

 • Hallo,

  Ik lag donderdag avond lekker te slapen, totdat mijn vader mij wakker maakte en vertelde dat ik tegen Feyenoord de mascotte mocht zijn. Ik was heel blij. Toen ging ik in de auto naar Eindhoven. En was ik behoorlijk zenuwachtig. Ik werd meteen goed ontvangen door Ronald en mocht meteen mijn tenue aan doen.

  Toen moest ik naar de bestuurskamer van de supportersvereniging. Rond 14:00 moest ik weg. Om een balletje te trappen met Lens en Depay, dat was echt geweldig! Even ook lekker kletsen. Ik moest na een kwartier het veld af en moest meteen klaar staan om hand in hand met een speler te lopen. Stiekem hoopte ik op Wijnaldum en dat lukte ik liep met Wijnaldum! Alleen ik dacht dat ik voor de gek werd gehouden om je shirt in je broek te stoppen. Maar dat was geen grapje, dat was wel jammer. Toen ik het veld afliep ging ik naar de ere tribune. En de wedstrijd lekker kijken!

  In de rust werd ik gehaald om penaltyís te nemen. Ik moest rennen en dan tegen de bal schieten. Ik was sneller dan mijn tegenstander en schoot de bal rustig in de rechter hoek. De 2de keer moest ik de tegenstander laten schieten. Dus liep ik maar een beetje mee. Daarna ging ik de 2de helft kijken. En daarna mocht ik naar de spelershome voor handtekeningen en fotoís ik ging bijv. met Mertens Strootman Wijnaldum enz. op de foto handtekening. En toen ging ik naar huis. Een dag die ik nooit zal vergeten.

  Thorben

  Ps. De meneer die mij hielp en begeleidde wil ik bedanken want hij was echt heel aardig tegen mij!

Mascotte Thorben van Berkel