Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Jayden de la Croix

Mascotte Jayden de la Croix

Wedstrijd

Seizoen

 • 2011/2012

Woonplaats

 • Sliedrecht

Reactie Jayden de la Croix

 • Hallo Ronald en alle spelers van PSV,

  Mijn naam is Jayden de la Croix, ik ben 7 jaar en ik woon in Sliedrecht.

  Tot mijn grote verrassing kreeg ik een uitnodiging om mascotte te zijn tijdens de wedstrijd PSV-RKC. De hele week heb ik mij erop verheugd, en zaterdag was het eindelijk zover, we vertrokken naar Eindhoven!

  We kwamen best vroeg aan, dus zijn we eerst uitgebreid het stadion gaan bekijken. Rond 18:00uur werden we hartelijk ontvangen door Dhr. Ronald Berkhof, hij is van de supportersvereniging waar mijn vader lid van is, hij heeft ons uitgenodigd.

  Vanaf dat moment is het werkelijk fantastisch geweest! Allereerst mocht ik een gloednieuw thuistenue van PSV aantrekken. Daarna kreeg ik met mijn ouders een rondleiding door het stadion, en hebben we een heleboel fotoís genomen. Iedereen die ons zag was ontzettend aardig tegen ons.

  Het mooiste was, dat ik voor de wedstrijd een balletje mocht trappen met de spelers op het veld. Ik heb de bal overgetikt met Otman Bakkal, natuurlijk ging ik ook nog met hem op de foto!

  Toen de wedstrijd begon mocht ik met de spelers het veld oplopen, ik liep samen met keeper Andreas Isaksson. Het was werkelijk geweldig om al die supporters te horen schreeuwen en zingen!

  Toen de eerste helft was afgelopen, mocht ik in de rust nog een penalty nemen op Phoxy, die scoorde ik, maar dat komt omdat Phoxy niet kan keepen!

  Nadat we een ereronde hadden gelopen met veel applaus van het publiek, hebben we de wedstrijd afgekeken op de tribune. Helaas was het een slechte wedstrijd van PSV, maar gelukkig wonnen ze wel.

  Na afloop van de wedstrijd mochten we ook nog het spelershome in, daar ben ik met veel spelers op de foto gegaan, zoals Jeremain Lens, Ola Toivonen, Georginio Wijnaldum, Philip Cocu, Zakaria Labyad en nog veel meer! Deze fotoís ga ik allemaal uitvergroten en in een mooie lijst doen in mín nieuwe kamer.

  Het was een dag die ik nooit meer zal vergeten, en wil dan ook Ronald Berkhof hartelijk bedanken voor deze mooie dag!

  Ook wil ik alle mensen bedanken die zo vriendelijk waren tegen ons, en natuurlijk alle spelers die met mij op de foto zijn gegaan.

  Ik wens PSV succes dit seizoen en hopelijk worden we weer kampioen!!

  Groeten van Jayden de la Croix
  Voetballer van VV Sliedrecht F2

Mascotte Jayden de la Croix