Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Tom Houps

Mascotte Tom Houps

Wedstrijd

Seizoen

 • 2011/2012

Woonplaats

 • Susteren

Reactie Tom Houps

 • Zondag middag ging ik met mijn ouders naar PSV tegen Heracles kijken. Mijn vader had drie kaartjes geregeld dacht ik. Bij het stadion aangekomen, vertelde mijn ouders dat zij een leuke verrassing voor mij hadden, namelijk dat ik de mascotte van PSV was voor deze wedstrijd.

  Ik kon het eerst niet geloven maar toen wij door Ronald Berkhof van de supportersvereniging werden ontvangen en mee werden genomen naar een kamer om ons daar voor te bereiden op de wedstrijd.

  Begon ik toch wat nerveus te worden,en toen ik ook nog mijn eigen uit tenue uit moest trekken en een thuis tenue moest passen JA toen geloofde ik het echt. Eerst nog even een voorspelling doen voor de wedstrijd zei Ronald,en zonder te twijfelen zei ik 4-1 natuurlijk voor PSV, en ja ik zat er niet ver naast.

  Daarna kregen wij een kleine rondleiding door het stadion, in de perskamer mocht ik op de stoel van Fred Rutten zitten wat ik erg leuk vond maar niemand die mij een vraag durfde te stellen (jammer). In de bestuurskamer van de supportersvereniging kregen wij wat te drinken, en werd er verder nog uitgelegd wat ik nog ging doen.

  Ik mocht voor de wedstrijd het veld opgaan om samen met de reserve spelers een balletje te trappen. Ronald wijste mij de weg en daar stond ik dan aan de kant te wachten dat ik het veld op mocht gaan. Even sloot ik mijn ogen en met het geluid van het publiek op de achtergrond droomde dat ik moest in vallen voor wie dan ook.

  Ja, ga maar zei Ronald en ik liep recht naar de reserve spelers toe en daar was Lens en Vennegoor of Hessellink ook bij. Ik vond het geweldig Jan Vennegoor kwam op mij af gelopen en gaf mij een handdruk en vroeg hoe ik heette. Daarna ging ik met Jan op de foto voor de persfotografen,het was namelijk ook zijn eerste wedstrijd weer bij PSV.

  Toen moest ik naar binnen om met de line up mee te lopen.
  Ik liep het veld op met NR 43 Jetro Willems, het was SUPER dat publiek het gejuicht heel indrukwekkend en geweldig.
  Wij hadden perfecte zitplaatsen gekregen van Ronald,alle doelpunten vielen precies voor onze neus.

  Het was een mooie wedstrijd met de hattrick van Lens en wat veel indruk op mij heeft gemaakt was de inval beurt van Jan Vennegoor of Hesselink. Kippenvel kreeg ik ervan,het publiek zij stonden allemaal op voor hem GEWELDIG.

  Na de wedstrijd gingen wij naar de spelershome om daar met enkele spelers op de foto te gaan,en natuurlijk een handtekening te vragen. Niet alle spelers waren aanwezig wat ik wel jammer vond. Maar ik heb toch nog wat handtekeningen bij elkaar gekregen. Al met al was het een geweldige dag voor mij ik heb ervan genoten en mijn ouders ook.

  Langs deze weg wil ik de supportersvereniging en Ronald bedanken voor de goede zorgen en opvang van mij en mijn ouders. HARTELIJK BEDANKT.

  En voor de volgende mascotte zeg ik GENIET ER MAAR VAN en succes.

  M.Vr.Sportgroet

  Tom Houps uit Susteren

Mascotte Tom Houps