Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2022/2023 > Mascotte Kyan Bijl

Mascotte Kyan Bijl

Wedstrijd

Seizoen

 • 2014/2015

Woonplaats

 • Eindhoven

Reactie Kyan Bijl

 • Het begon op zaterdagavond 18:45 uur. Ben met papa John en oma Mien naar het PSV stadion gereden. Nadat we wat gedronken hadden bij cafe 1913 hebben we ons aangemeld.
  We werden opgehaald door Ronald. Hij bracht ons naar een klein kantoortje waar ik een heel PSV tenue mocht aantrekken: Shirt,broekje en sokken. Papa vond het zo mooi dat hij meteen daarvan een foto maakte.
  Toen mijn papa klaar was met foto's maken werden we door Ronald naar het perscentrum gebracht, daar was al wat pers aan het wachten. Ik mocht op de stoel zitten van Phillip Cocu. Nadat papa daar een foto had gemaakt Gingen we eerst even naar de eerste verdieping, waar ook opa Henk staat te werken met elke wedstrijd, zodat ik wist waar de spelers
  na de wedstrijd kwamen en vervolgens liepen we naar de promenade op de tweede verdieping.

  Op de promenade is een kamertje waar bestuursleden van de suportersvereniging komen,daar dronken we wat.
  We werden daar super goed verzorgd,en er werd daar uitgelegd wat ik allemaal ging doen en waar papa en oma dan waren.

  Na het drinken gingen we naar het veld, waar ik kon intrappen met: Locadia,Isimat en Hendrix. Papa en oma stonden langs de kant om foto's te maken en te filmen.

  Daarna was het tijd om in de spelerstunnel te wachten en weer op het veld meelopen met Guardado. Papa heeft dit gelukkig gefilmd. Toen rende ik het veld af met de andere kinderen die ook mee mochten lopen.
  Nadat Ronald ons naar de tribune had gebracht, begon de wedstrijd. Wat een heerlijke eerste helft. In de rust hebben we weer wat gedronken in het kamertje van de supportersvereniging. Daarna de tweede helft. Het werd 4-1 voor PSV!!!!

  Na de wedstrijd zag ik vuurwerk en toen kregen ze de schaal. Daarna ging ik met papa en oma naar de suportersvereniging, en daar stond Ronald al op ons te wachten om ons mee te nemen naar de eerste verdieping.
  Daar kon ik handtekeningen vragen en op de foto met een aantal spelers.

  Als eerste kwam aan: Toon Gerbrands,dat was rond 22:39.
  Rond 23:15 kwamen de eerste spelers pas,want ze hadden een feest op de vierde verdieping. Heb gelukkig een aantal spelers kunnen zien o,a: Arias, Bruma, Rekik, Maher,De Jong, Guardado en nog een stuk of 5. Toen we de spelers bijna allemaal hadden kwam er niemand meer,ze waren allemaal al op de vierde verdieping.

  We hadden gehoord dat er echt niemand meer kwam. Het was ook al kwart over 12,dus besloten we maar om naar huis te gaan.

  Ronald liep tot de fietsenstalling mee. En toen liepen ik,papa en oma naar de auto.

  Bedankt voor de geweldig leuke avonden voor de goede zorgen!!

  Groetjes van Kyan.

Mascotte Kyan Bijl