Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Jorn Luijkx

Mascotte Jorn Luijkx

Wedstrijd

Seizoen

 • 2014/2015

Woonplaats

 • Weert

Reactie Jorn Luijkx

 • Na enkele slapeloze nachten, was het zover: ik mocht mascotte zijn bij PSV! Het was best wel spannend, maar ook erg leuk! ís Ochtends had ik zelf nog gevoetbald met FC ODA en daarna hebben we mijn voetbalschoenen extra goed gepoetst, want als je op het veld van PSV staat, moeten je schoenen natuurlijk wel netjes zijn!

  Samen met mijn vader en oma hebben we ons gemeld bij ingang 11 van de Supportersvereniging. Daar kreeg ik van Ronald een mooi PSV-tenue aan! Ik had toen buikpijn van de zenuwen. Toen kregen we een rondleiding door het stadion. Ik mocht in de persruimte zelfs op de plaats van Phillip Cocu gaan zitten! Er was ook een muur met allemaal fotoís van 100 jaar PSV. Daarna gingen we naar de bestuurskamer van de Supportersvereniging, waar we wat te drinken kregen. Daar moest ik mijn voetbalschoenen aandoen, want ik ging daarna het veld op!

  Ik mocht daar met de reservespelers gaan trainen, dit vond ik het allercoolste van de hele avond. Ik heb de bal overgespeeld naar Ritzmaier, Locadia, Isimat en heel lang met Jozefzoon. Ik kwam zelfs samen met Locadia en Jozefzoon op de grote schermen! Daarna ging ik met de spelers naar binnen, waar ik in de rij moest staan met andere kinderen. Toen kwamen de spelers er aan en mocht ik met Andres Guardado het veld op! Dat vond ik erg spannend en supercool! Daarna ging ik op de tribune zitten om de wedstrijd te zien. Hendrix kreeg al snel een rode kaart, maar met 10 man hebben ze gelukkig toch met 1-0 gewonnen door een goal van Memphis Depay!

  Na de wedstrijd gingen we naar het spelershome, waar ik met spelers op de foto ben gegaan. Ze hebben ook handtekeningen uitgedeeld. Dat was erg leuk. Daarna zijn we naar het supportershome gegaan, waar mijn mama en nog meer familie was. Zij vonden het ook leuk om mij op het veld te zien en waren supertrots. Moe maar voldaan zijn we midden in de nacht naar huis gegaan.

  Supportersvereniging bedankt, het was supercool!!!

  Jorn Luijkx

Mascotte Jorn Luijkx