Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Rens van Dooren

Mascotte Rens van Dooren

Wedstrijd

Seizoen

 • 2014/2015

Woonplaats

 • Engelen

Reactie Rens van Dooren

 • Hallo,
  Mijn naam is Rens van Dooren en ik was mascotte bij PSV-FC Groningen.
  Mijn vader had mij opgegeven om mascotte te worden van PSV via de supportersvereniging. Bij de inschrijving zeiden ze al dat het moeilijk zou worden en er een wachtlijst was maar mijn vader kreeg donderdag 12 maart een mailtje dat het toch gelukt was. Ik vond dat natuurlijk kei leuk.
  Op zondag ging ik met mijn vader en moeder en ik naar Eindhoven waar we werden ontvangen door Ronald Berkhof en ik in een PSV tenue gestoken werd.
  Toen gingen we via een kleine tour door het Stadion naar de ruimte van de supportersvereniging, en daar moesten we wachten. Na ongeveer 25 minuten gingen we naar het veld, om met de wisselspelers warm te spelen (Rekik, Maher, Hiljemark, Locadia en Vloet).
  Toen de spelers naar binnen gingen, werd ik naar een plek gebracht waar alle kinderen stonden om het veld op te lopen. Toen moesten we opstellen in de spelerstunnel waar onze jongens ons kwamen halen om op te lopen.
  Ik liep met Jetro Willems, spannend. Na de begroetingen van de spelers van PSV en Groningen liep ik samen met alle andere kinderen hand in hand weer het veld af en werden we door Ronald naar onze plaatsen gebracht. Vak E, Rij 10, lekker dicht op het veld. Zo konden we na een mooie actie tussen Luuk de Jong en Gio Wijnaldum genieten van de 1-0. Helaas scoorde Botteghin de 1-1 net voor de rust. In de rust weer even iets drinken bij de supportersvereniging en toen de tweede helft. Hier bleven onze jongens het meest gevaarlijk en zo scoorde Isimat Mirin de 2-1. Yes weer 3 punten richting het kampioenschap.
  Nadat we onze spullen opgehaald hadden bij de Supportersvereniging nam Ronald me mee naar het Supportershome. Daar kreeg ik een handtekeningenboekje voor de handtekeningen van de spelers. Hier kregen we van een van de stewards te horen dat de spelers een etentje hadden in het stadion en niet zeker wisten of er iemand kwam. Toch besloten we te wachten.
  Als eerste kwamen een aantal spelers van Groningen de gang in, maar na lang wachten was daar als eerste Karim Rekik, gevolgd door Bruma. En na een half uur had ik ook handtekeningen en fotoís met de Jong, Arias, Locadia, Narsingh, Willems, Maher, Pasveer, Vloet en Cocu.
  Hierna was alle spelers en staf naar boven en hebben we afscheid genomen en zijn naar huis gegaan.
  Ik heb een fantastische dag gehad bij PSV-FC Groningen en wil vanuit Engelen, ís-Hertogenbosch, de Supportersvereniging bedanken dat ik dit heb mogen meemaken.

  Groeten,
  Rens van Dooren

Mascotte Rens van Dooren