Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Glen Methorst

Mascotte Glen Methorst

Wedstrijd

Seizoen

 • 2014/2015

Woonplaats

 • Heeze

Reactie Glen Methorst

 • Na dagen van zenuwachtig gehuppel is het dan zover. Ik,Glen Methorst, ben benoemd tot mascotte van de thuiswedstrijd van PSV tegen het op de ranglijst goed geklasseerde SC Cambuur.

  In een volgepakte auto waren we om 13.00 uur present in Eindhoven waar we opgevangen werden door Ronald van de Supportersvereniging PSV. Allereerst werd ik in een prachtig PSV tenue gehesen en daarna startte de rondleiding door de catacomben.

  De foto's in de perskamer met vele fotografen waren voor mij een spannend begin van wat een geweldige dag zou worden.

  Nadat we wat te drinken hebben gekregen en de zenuwen stilaan opliepen, was het dan zover. Onder begeleiding werd ik naar het veld gebracht en gepresenteerd bij de reservespelers als twaalfde man. Zeker een half uur heb ik meegedaan met de warming-up en rondo's met een aantal spelers.

  Na de warming-up was het tijd om me samen met de andere Phoxy-kinderen op te stellen voor de line-up en aanvang van de wedstrijd.

  In de rust van de door PSV met 4-0 gewonnen wedstrijd heb ik meegedaan aan de activiteit van Phoxy en mogen schieten op Phoxy zelf. Na de wedstrijd werd ik uitgenodigd om in het spelershome de spelers te ontmoeten en hun handtekeningen te verzamelen.

  Na onderweg naar huis gegeten te hebben, heb ik mijn gedachten de vrije loop gegeven en de dag herbeleeft met mijn vriendjes op school, een dag later.
  Van dit alles heb ik een prachtige dvd met foto's gekregen om mijn verhalen kracht bij te zetten. Hiervoor mijn dank aan fotograaf John Claessens en Ronald Berkhof van de Supportersvereniging PSV.

  Met vele PSV-groeten,

  Glen Methorst

Mascotte Glen Methorst