Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Teun van Hout

Mascotte Teun van Hout

Wedstrijd

Seizoen

 • 2014/2015

Woonplaats

 • Eindhoven

Reactie Teun van Hout

 • Ik kon het bijna niet geloven toen mama mij vertelde dat ik mascotte bij de wedstrijd PSV-Panathinaikos mocht zijn. We hadden een mailtje gekregen van de Supportersvereniging. Nou, dat hoefden ze geen twee keer te vragen! Ik had al bijna de hoop op gegeven om ooit nog voor zo iets uitgenodigd te worden.

  Ik ben de avond van te voren maar extra vroeg naar bed gegaan, dan schoot de tijd tenminste een beetje op. Om kwart voor acht mochten we ons eindelijk melden bij ingang 11. We werden naar Ronald gebracht. Ik mocht een PSV tenue aan doen. Daarna kreeg ik een rondleiding door het stadion. Zo zie je nog eens plaatsen waar je anders nooit komt. Er werden ook fotoís gemaakt door de PSV-fotograaf. Het leukste vond ik dat ik op de stoel van trainer Phillip Cocu mocht gaan zitten in de persruimte.

  Daarna gingen we naar boven om wat te drinken in de bestuurskamer van de Supportersvereniging. Nog even vlug naar de wc, want ik was toch wel wat zenuwachtig geworden. En toen naar beneden voor de line-up. Dit was voor mij toch wel het hoogtepunt van de avond. Ik mocht samen met Adam Maher het veld op. Een van de beste spelers van PSV.

  Ik had voorspeld dat het 3-1 zou worden. Tot aan de rust leek alles goed te gaan, want we stonden met 1-0 voor. En de Grieken hadden weinig kans. Jammer genoeg werd het toch nog 1-1. Maar veel tijd om balen had ik niet. Want we gingen na de wedstrijd naar het spelershome voor fotoís en handtekeningen. We zijn ergens gaan staan waar bijna alle spelers langs kwamen. Helaas kwam Depay niet voorbij. Dat vond ik wel een beetje jammer, want hij is mijn favoriete speler.

  Om kwart over twaalf, vond papa het laat genoeg. Toen ging ik moe maar tevreden naar huis.

  Ronald en de rest van de Supportersvereniging, bedankt voor de gastvrije ontvangst. Jullie hebben mij een avond bezorgd om nooit te vergeten!

  Groetjes, Teun van Hout

Mascotte Teun van Hout