Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Arjen van der Aa

Mascotte Arjen van der Aa

Wedstrijd

Seizoen

 • 2014/2015

Woonplaats

 • Veghel

Reactie Arjen van der Aa

 • Ik ben Arjen van der Aa en op 16 augustus was ik mascotte bij de wedstrijd PSV - NAC.

  Om 17.15 moesten Mama, Sanne en ik ons melden bij ingang 11 waar we naar Ronald werden gebracht. Daar kreeg ik het nieuwe tenue van PSV aan. Daarna kregen we een kleine rondleiding. We kwamen op plaatsen waar je anders niet komt, en belandde zo in de perszaal waar het goed druk was en ik op de stoel van Phillip Cocu mocht zitten.

  Daarna gingen we naar de supportersvereniging. Daar werd nog het een en ander uitgelegd en kregen we wat te drinken. Toen kwam het moment dat ik met de reserves mocht intrappen. Dat waren Rai Vloet en Jorrit Hendrix. Dat was wel zo gaaf om te doen en het ging echt kei goed, de bal ging goed rond zonder op de grond te laten komen!! Toen de spelers naar binnen gingen, moest ik samen met de andere kinderen klaar gaan staan voor de line-up. Ik was benieuwd met wie ik het veld zou oplopen en het was Adam Maher. Na de line-up ging ik samen met Mama en Sanne op de tribune de wedstrijd kijken. Net voor de rust kwam Ronald me weer halen voor de penalty shoot out tegen Phoxy. Ik schoot de bal mooi in de kruising. Na de ereronde werd ik weer naar Mama en Sanne gebracht waar we de wedstrijd verder keken. PSV won de wedstrijd met een mooie 6 - 1.

  Na de wedstrijd gingen we weer naar de supportersvereniging. Daar zijn we even gebleven en daarna zijn we richting het spelershome gegaan. Daar heb ik nog handtekeningen gekregen en ben met spelers op de foto geweest. Rond 22.00 uur zijn we weer naar huis gegaan.

  Ik wil Ronald heel erg bedanken (ook namens mijn moeder en Sanne) voor de leuke, toffe, gave, speciale avond. Deze avond zal ik echt nooit meer vergeten.

  Arjen van der Aa

Mascotte Arjen van der Aa