Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Sander van Ommeren

Mascotte Sander van Ommeren

Wedstrijd

Seizoen

 • 2014/2015

Woonplaats

 • Bennekom

Reactie Sander van Ommeren

 • Het was donderdagavond en ik stond onder de douche, ik hoorde mijn vader de trap op komen en mopperen “Sander wat denk je nu weer” en ik dacht oh wat zou er nou weer zijn maar toen riep mijn vader je bent mascotte bij PSV en ik sprong wel een meter de lucht in van blijdschap.

  Ik zat al zo lang te wachten op een bericht van de Supportersvereniging PSV en nu is het eindelijk zover.
  Zondagmorgen zijn we om 10.00 uur vertrokken om ruim op tijd te zijn bij PSV, we moesten ons melden bij ingang 11 en werden bij Ronald gebracht.

  Ik kreeg een PSV tenue wat ik aan mocht trekken en daarna zijn we naar de journalisten kamer gegaan waar ik op de stoel van Cocu mocht zitten. Toen zijn we naar de bestuurskamer van de supportersvereniging gegaan daar kregen we te drinken.

  Na het drinken zijn we naar het veld gegaan waar ik met twee reserve spelers mocht inschieten, hier had ik al zo lang op gehoopt om voor de wedstrijd tussen al de spelers met al het publiek te mogen inschieten op het hoofdveld.
  Toen ging de wedstrijd beginnen en ging ik samen met Ronald naar de spelerstunnel waar ik moest wachten op de spelers van PSV om met ze mee het veld op te lopen. Ik mocht met Narsingh het veld op lopen en vond dat echt heel spannend.

  Ik had de ruststand met 2-0 voor PSV voorspeld en dat was ook zo, in de rust mocht ik op het goal schieten we moesten eerst zigzaggend door Efteling figuren rennen en daarna de bal te schieten gelukkig was ik eerder dan Excelsior en kon ik schieten, de jongen van Excelsior maakt een vieze overtreding en was duidelijk rood alle supporters achter het goal begonnen te schreeuwen om een rode kaart.

  Na de wedstrijd mochten we naar het spelershome en ben ik met bijna het hele elftal op de foto geweest dit was erg cool. Ook op het buitenterrein kwamen we nog spelers tegen daar mocht ik ook mee op de foto.

  Ik heb een dag gehad waar ik al jaren naar uit keek dus een echte topdag en dat allemaal dankzij de supportersvereniging en wij op drie hele mooie dure plekken hebben mogen zitten.

  Graag wil ik Ronald hartelijk bedanken voor de gastvrijheid en natuurlijk ook Beppie voor het drinken.
  Het was een onvergetelijke dag iedereen super bedankt!

  Groeten Sander van Ommeren


Mascotte Sander van Ommeren