Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Dewi Theissen

Mascotte Dewi Theissen

Wedstrijd

Seizoen

 • 2014/2015

Woonplaats

 • Landgraaf

Reactie Dewi Theissen

 • Hallo allemaal,

  Ik ben Dewi Theissen 8 jaar en woon in Landgraaf.
  We vertrokken op tijd richting Brabant omdat we eerst een tussenstop maakte bij onze PSV-vriendin in Budel. Zij had lekker voor ons gekookt zodat we met een gevulde buik richting stadion konden vertrekken.

  Toen we bij het stadion aankwamen moesten we ons melden bij Ronald. Ik heb plekjes gezien van het stadion waar je normaal niet komt dat vond ik wel erg leuk. Nadat ik het tenue aanhad zijn we iets gaan drinken in de ontvangstruimte van de supportersvereniging. Ronald vroeg naast wie ik het liefst de line-up liep...Depay zei ik.
  Ja dat wil iedereen wel zegt hij, dat zal moeilijk worden en kan niks beloven. Ik moet zeggen dat ik best nerveus was maar ik er ook erg veel zin in had.

  Daarna ging ik met Ronald mee naar de Phoxyclub en papa en mama gingen vast in het stadion zitten. Toen was het zover. We moesten gaan klaarstaan in de spelerstunnel en wachten op de spelers. Daar kwamen ze en mijn buik begon te kriebelen, ik kijk naast me en daar staat tot mijn stomme verbazing Memphis Depay. Ik heb nog eens gekeken naar zijn spelersnummer..nr7.. ja het is hem toch echt.
  Het aftellen van 10 naar 0 vind ik geweldig en wat een gevoel voor je het veld op moet lopen. Dat applaus en al die supporters vind ik echt super. Daar sta ik dan midden op het veld en ondertussen komt de camera langs me gelopen waar ik dan met een big smile inkijk. Meteen krijgt papa berichtjes van klasgenootjes die mij gezien hebben op tv.

  Na de wedstrijd zijn we nog in het spelershome geweest waar ik met verschillende spelers op de foto ben gegaan.
  Toen was de avond helaas voorbij en moesten we weer richting het zuiden. Het was een geweldige ervaring waar ik met volle teugen van genoten heb en aan terugdenk.
  Ronald en supportersvereniging bedankt!

  Groetjes Dewi

Mascotte Dewi Theissen