Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2021/2022 > Mascotte Tim Ernest

Mascotte Tim Ernest

Wedstrijd

Seizoen

 • 2014/2015

Woonplaats

 • Purmerend

Reactie Tim Ernest

 • Mijn naam is Tim Ernest, ik ben 8 jaar en woon in Purmerend. Mijn opa is een grote fan van PSV. Hij heeft mij daarom opgegeven om mascotte te zijn en dat vind ik erg leuk.

  Om 11 uur vetrokken wij uit Purmerend om naar Eindhoven te gaan waar wij door Ronald werden ontvangen. Ronald had voor mij een PSV tenue klaarliggen wat ik aan mocht. Toen ik mij had omgekleed kregen wij een rondleiding door het stadion. Mijn nicht Chelsey die ook mee was gekomen vond dat ook erg leuk. Daarna mocht ik met de invallers op het veld meedoen aan een rondo. Dat was best moeilijk en ik was erg zenuwachtig maar de spelers waren erg aardig. Toen gingen we weer naar binnen en mocht ik aan de hand van Luuk de Jong het veld op lopen voor de line up.

  De wedstrijd hebben wij op de tribune gekeken. Ik had tegen Ronald gezegd dat het 3-1 zou worden, omdat ik Mart Lieder als Purmerender wel een doelpunt gunde, maar het werd 3-0 omdat een doelpunt van Dordrecht niet werd gezien door de scheidsrechter.

  Na de wedstrijd mocht ik in het spelershome handtekeningen aan de spelers vragen. Toevallig kwam Ali B ook binnen om zijn vriend Jeffrey Bruma te groeten en mijn opa vroeg hem of hij ook een handtekening wilde zetten. Nou dat vond hij maar niks, want hij is geen PSV fan, maar hij zette toch maar een handtekening op mijn PSV bal.

  Na afloop zijn we nog langs mijn opa's huis gereden, waar hij is opgegroeid en op mijn leeftijd stiekem bij PSV naar binnen sloop om de wedstrijden te zien. Tot slot gingen wij bij McDonalds een hamburger eten, waarna we weer naar huis terug zijn gereden.

  Iedereen bedankt voor deze leuke dag!

Mascotte Tim Ernest