Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2022/2023 > Mascotte Niek Philips

Mascotte Niek Philips

Wedstrijd

Seizoen

 • 2014/2015

Woonplaats

 • Middelrode

Reactie Niek Philips

 • Afgelopen zaterdag was de mooiste dag van mijn leven. Ik heb een super leuk verjaardagskado gekregen van de Supportersvereniging PSV. Ik mocht mascotte zijn bij PSV-AZ. Dit was echt een hele grote verrassing. De avond van te voren kon ik bijna niet slapen, ik was zo zenuwachtig.

  Eindelijk was het dan zover, we gingen naar Eindhoven. Om kwart over vijf werd ik verwacht bij de supportersvereniging. Ronald zat al op mij te wachten.
  Als eerste kreeg ik een heel mooi nieuw tenue aan van PSV… dat staat natuurlijk altijd heel mooi!

  We begonnen met een rondleiding. Ik vond de muur van 100 jaar PSV wel erg mooi. Ik mocht ook even op de stoel van Cocu zitten, dit vond ik super stoer.
  Na de rondleiding nam Ronald mij mee naar het veld....ik mocht samen met Locadia en Ritzmaier de warming up doen. Dit vond ik echt heel erg spannend…maar het ging super goed. Ik kreeg zelfs nog een applausje van Locadia voor een mooie aanname van een hoge bal. Na de warming up mocht ik ook nog meelopen in de line up. Ik liep samen hand in hand het veld op met Jozefzoon… hoe cool is dat!?

  Daarna mocht ik samen met mijn papa en mama op de tribune naar de wedstrijd kijken en wat een wedstrijd… in de rust was het al 3-0 voor PSV. In de pauze gingen we wat drinken bij de supportersvereniging. En na de tweede helft mocht ik ook nog naar de spelershome van PSV. Daar kon ik op de foto met de spelers en handtekeningen vragen. Ik sta met veel spelers op de foto. Ik vond het eerst wel een beetje eng om zo naar de spelers toe te lopen om te vragen of ik op de foto mocht, maar na een tijdje durfde ik het al veel beter!

  Ik heb echt een top avond gehad! Ik wil iedereen van de supportersvereniging heel erg bedanken voor deze te gekke avond. En vooral Ronald heel erg bedankt!

  Groetjes en misschien tot een volgende keer!

  Niek Philips

Mascotte Niek Philips