Supportersvereniging PSV
Een echte fan is lid!
English
Home > Seizoen 2022/2023 > Mascotte Luc van Berlo

Mascotte Luc van Berlo

Wedstrijd

Seizoen

 • 2014/2015

Woonplaats

 • Someren

Reactie Luc van Berlo

 • Allereerst zal ik me even voorstellen; ik ben Luc van Berlo, ben 11 jaar oud en woon in Someren. Ik voetbal bij SV Someren in de D1 en ben heel mijn leven lang al fan van PSV. Afgelopen weekend kregen wij een mailtje van Ronald dat ik was uitgekozen om mascotte te mogen zijn tijdens de wedstrijd PSV-FC Twente.

  Om 13.15 uur moesten wij aanwezig zijn bij ingang 11 van het PSV-stadion waar wij werden ontvangen door Ronald. Ik ging me omkleden en het PSV-tenue aantrekken dat voor mij was klaar gelegd. Daarna hebben mama, mijn zusje Maud en ik een rondleiding gehad door het PSV-stadion. We zijn in de persruimte geweest en ik heb op de stoel van Phillip Cocu mogen zitten. Na deze interessante rondleiding zijn we naar de ruimte van de PSV supportersvereniging gegaan waar we wat te drinken hebben gekregen. Er werd mij gevraagd wat ik voor uitslag ik in gedachten had; ik had 2-1 voor PSV voorspeld. Tussendoor werden er nog foto's van mij gemaakt en na ongeveer een half uur mocht ik het veld op en met de reservespelers gaan voetballen.

  Net voordat de wedstrijd begon kwam Ronald mij halen en gingen we richting de spelerstunnel. We stonden allemaal achter elkaar in de rij en ik mocht met Adam Maher meelopen in de line-up; dit vond ik helemaal geweldig. Toen de wedstrijd begonnen was ben ik op de tribune gaan zitten en heb ik de eerste helft gezien waarin PSV 2-0 had gemaakt. In de rust zijn we nog naar de ruimte van de PSV supportersvereniging gegaan. Na de rust hebben we de tweede helft gekeken waarin er, jammer genoeg, niet meer gescoord werd. Maar de winst was binnen en dat is het belangrijkste.

  Na de wedstrijd kwamen we weer terug in de ruimte van de supportersvereniging. Daarna zijn we samen met Ronald naar het spelershome gegaan waar we een heleboel handtekeningen hebben verzameld en kei veel foto's hebben gemaakt.

  Ik heb deze dag als super leuk ervaren en wil in het bijzonder Ronald, iedereen van de PSV supportersvereniging en de PSV spelers bedanken. Kortom; het was geweldig en ik zal het nooit meer vergeten.

  BEDANKT!!!!

  Groetjes Luc van Berlo.

Mascotte Luc van Berlo